ספרים לפי קטגוריות ספרים באנגלית רשימת הספרים באתר דף ניהול למוכר הרכישות שלי החשבון שלי מסירת ספרים משומשים


[הרשמה]    




היד הקטועה / בלז סנדראר

הוצאת משרד הביטחון משנת 1983 כריכה קשה
היד הקטועה - בלז סנדראר
מלחמת העולם הראשונה מתנהלת בעצלתיים לאורך קו החפירות הארוך, הבוצי, הקפוא והקטלני של "החזית המערבית".

בלז סנדראר, משורר צרפתי, איש לגיון הזרים והרפתקן חסר מנוחה, מוביל את יחידת הקומנדו הקטנה והמוזרה שלו לשורה ארוכה של 'מלחמות זעירות ופרטיות בהחלט' עם האויב הגרמני המחופר ממול.

מזלו של סנדראר שיחק לו זמן רב מידי. עתה, לאחר שאיבד במהלך הדרך רבים מחבריו הטובים ביותר, מגיע גם תורו. הוא נפגע קשה ומאבד אחת מידיו. אנשיו, שהלכו אחריו תקופה ארוכה באש ובמים, מפנים אותו לאחור, נפרדים מעליו בפעם האחרונה. הוא לא ישוב לפגוש אותם.

סנדראר, נווד שכבר מנעוריו הפך את העולם כולו לביתו, מהדמויות הציוריות והמרתקות של עולם הספרות בראשית המאה, עושה בספר אוטוביוגרפי זה את חשבונו המר וההומוריסטי, הנוקב והאנושי כל כך, עם הטירוף המשתולל של ימי "המלחמה הגדולה" – או כל מלחמה אחרת על פני האדמה.
 
עם הספר

(חבר/ה באתר מתאריך: 14/6/2020)

מוכר/ת במצב טוב ב-40.00 ₪