ספרים לפי קטגוריות רשימת הספרים באתר דף ניהול למוכר תנאי שימוש צור קשר הרכישות שלי החשבון שלי

עם הספר, רוכשים ספרים בביטחון

[הרשמה]     [התחברות]






מטעמי עיראק

בישול --> עירק
מחבר: פסקל פרץ רובין
הוצאה: מודן
שנת ההוצאה: 1990
סוג כריכה: קשה


פסקל פרץ-רובין היא מחברת ספרי בישול, בעלת מדור קבוע בשבועון ``לאשה`` ובירחון ``הורים וילדים``, משתתפת בירחון המקצועי למזון, מורה לתזונה וכלכלת הבית, ומופיעה ברדיו ובטלוויזיה בנושאי תזונה ובישול. כמו כן היא מייעצת למפעלי מזון בפיתוח מוצרים ומרצה במסגרות ציבוריות ובחוגים פרטיים. ``מטעמי עיראק`` הוא ספרה הרביעי של פסקל פרץ-רובין. ספריה הקודמים: ``מטעמי צפון אפריקה``, ``מטעמי ישראל``, ``ללקק אצבעות``. המטבח היהודי והישראלי הוא ללא ספק שילוב של מטבחי עדות שונות. המטבח העיראקי הוא אחד הטובים שבהם - עשיר, מגוון וטעים. במטעמי עיראק ממולאים רבים (ירקות, קובות, סמבוסק) כבושים (עמבה, שום, סלק), תבשילי קדרה, מתוקים (בקלאוה, זנגולה, לוזינה) ועוד ועוד. הספר ``מטעמי עיראק`` בא להציג בפניכם את המאכלים, לשמר ניחוחות של מסורת והווי ולהוקיר את מה שגם יפה לעין, טעים לחיך, ומעל הכול - משובח.
 
?רוצה לקנות ?רוצה למכור
 
דרג את הספר



כתוב ביקורת על הספר