AmHasefer
ספרים לפי קטגוריות
רשימת הספרים באתר
דף ניהול למוכר
תנאי שימוש
צור קשר
הרכישות שלי
החשבון שלי
עם הספר, רוכשים ספרים בביטחון
[
הרשמה
] [
התחברות
]
סודות של שפים
בישול --> כללי
מחבר:
פרנסין מרוקיאן
הוצאה:
גורדון
שנת ההוצאה:
2007
סוג כריכה:
קשה
סודות של שפים הוא קודם כל ספר שימושי מאד. ספר שתפתחו גם כשאתם מבשלים מספר אחר, ממתכון בעיתון, או סתם מאלתרים.
כחלק מהמורשת של בישול מקצועני, אנשים מחליפים ביניהם טיפים וקיצורי דרך שגילו בעמל ובייסורים. אף על פי שמדובר במסורת עתיקה של החלפת ידע, התכנים המקובלים של אותם "טיפים" השתנו והשתדרגו בעשר השנים האחרונות.
זאת כבר לא חכמה גדולה לומר למישהו לגלגל את הלימון על השיש כדי שיהיה קל יותר לסחוט ממנו מיץ. ולכן, השפים בספר זה התבקשו לחלוק איתנו עצות מקוריות מעט יותר. חלק מהסודות פשוטים וחלקם מסובכים; את חלקם תיישמו ועל חלקם כנראה תוותרו. השפים יאפשרו לכם להציץ אל מאחורי הקלעים של מטבחים רבים ומגוונים.
?רוצה לקנות
?רוצה למכור
דרג את הספר
כתוב ביקורת על הספר